Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Venkovský zámeček v podhůří Šumavy

Pro pohodovou dovolenou můžete zvolit pobyt v zámeckém penzionu Holiday Park Mlázovy. Penzion je místem pro pohodovou dovolenou, při které si užijete zábavu, načerpáte síly a oddychnete si od…

  • Publikováno: 21. 08. 2009

Pokud nemáte chuť být venku, své děti můžete kontrolovat pohledem z okna a nemusíte je tak nijak omezovat při jejich venkovním řádění.
V zahradách je také čisté přírodní jezírko s rybami, které spolu s kvetoucími předzahrádkami apartmánů dotváří příjemné posezení. Jezírko je rozděleno na tři rozdílné hloubky a koupat se v něm mohou děti i dospělí.

Holiday Park Mlázovy vítá také firemní akce, svatby a další společenské události. V ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně formou bufetu, pro skupiny nad 20 osob lze domluvit i polopenzi či plnou penzi, coffee breaky, rauty apod.
Jídlo je servírováno v příjemném prostředí zrekonstruovaného modrého salónku nebo dle přání venku v areálu pod přístřeškem.

K výletům lze využít i blízké okolí penzionu. Šumava nabízí mnoho krásných míst s dosud nedotčenou přírodou a výlety se dají konat i za německými hranicemi. Pokud se chcete projít jen v obci, čeká vás například pohádková chalupa, kde mají své místo skřítkové a strašidla, čerti i vodníci a další pohádkové bytosti. Kolem chalupy vede pohádková stezka.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...