Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Žonglujete rádi? Žonglujte imrvére!

Žonglování je velice starou dovedností, která dodnes láká lidi, kteří si chtějí vyzkoušet svoji šikovnost, prostorovou orientaci, koordinaci pohybů a soustředění. Historie žonglování sahá až…

  • Publikováno: 02. 08. 2009

V hrobce Beni-Hassana se na nástěnných malbách dochoval obraz několika postav žonglujících s míčky. Žonglováním se zabývali i staří Řekové a Římané; zvláště mezi Římany bylo toto umění vysoce ceněno. Druhou kolébkou žonglování je pak dálný východ – Čína. Potvrzené zmínky o žonglování s diabolem sahají do dynastie Chan (206 př. n. l.), kdy bylo pojmenováváno jako „kouen-gen“, což znamená „dutý bambus, který hvízdá“.
(převzato z otevřené encyklopedie Wikipedia)

Žongluj imrvére je obchod s největším výběrem zboží na žonglovaní v České republice. V nabídce je vše, co je potřeba na žonglování pro žongléry i nežongléry. Ať už vás nadchla diabola, míčky všeho druhu, kužely, kruhy, kevlar, potřeby na fireshow, flowersticky, devilsticky, frisbee, yoyo, hlavolamy, jednokolky anebo cokoliv jiného, s čím se dá házet, točit nebo si jinak hrát, budete se v něm cítit jako ryba ve vodě.

Je zde zprostředkováno zboží od firem Henryś, Mr. Babache, Beard, Unicycle a dalších. Obchod funguje jako kamenný obchod i internetový e-shop.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...