Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Dětský čin roku 2009 opět hledá své hrdiny!

Projekt Dětský čin roku odstartoval svůj pátý ročník. Je určen pro děti, které udělaly něco dobrého, byť šlo o zdánlivou maličkost, všimly si dobrého skutku svého stejně starého kamaráda nebo…

  • Publikováno: 02. 08. 2009

září 2009.
A pokud děti či jejich učitelé zašlou příběh do 31. srpna, mají možnost získat ceny od sponzora projektu, společnosti EPline. Vyhrává každý desátý příběh, který bude v termínu soutěže vložen v souladu s pravidly projektu.

Nadační fond ve spolupráci s odbornou porotou vyhodnotí příběhy v šesti kategoriích: záchrana lidského života, pomoc v rodině, pomoc jiným dětem, pomoc ostatním lidem, pomoc přírodě a dobrý nápad. Navíc bude již tradičně udělena Zvláštní cena odborného týdeníku Učitelské noviny. Ocenění budou slavnostně předány v prostorách Staroměstské radnice 1. prosince 2009.

Tváří projektu a současně čestným předsedou nadačního fondu Dětský čin roku je i nadále herec Aleš Háma. Jeho jméno je s projektem spjato už od samého počátku, tedy od roku 2004, kdy byl projekt poprvé představen v České republice.

Do loňského ročníku soutěže Dětský čin roku 2008 se zapojilo celkem 14 306 dětí, které sepsaly své příběhy o vykonaném dobru nebo poslaly hlas v rámci hlasování dětské poroty. Nejrůznější zážitky nám sdělovali žáci základních škol, speciálních základních škol a osmiletých gymnázií ze všech koutů České republiky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...