Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pokud je vaše obec rodině přátelská, neváhejte!

Obce, které se chtějí zapojit do soutěže „Obec přátelská rodině“, mají už jen pouhé hodiny na vyplnění přihlašovacího formuláře. Dětská hřiště, pestré programy na podporu rodinného…

  • Publikováno: 30. 07. 2009

Do formuláře je třeba uvést jednotlivé akce, projekty a programy, kterými obec podporuje pro-rodinné prostředí. Obce se mohou rovněž pochlubit tím, jaké vytvářejí zázemí pro děti, rodiče i prarodiče ve svém regionu. Účast se rozhodně vyplatí malým obcím o pár desítkách obyvatel i velkým městům: v každé ze šesti velikostních kategorií vyhrají tři obce a všichni vítězové si mezi sebe rozdělí celkem 7 milionů korun!

Přihláška je k dispozici na webových stránkách soutěže. Obce, města a městské části v České republice se do soutěže Obec přátelská rodině mohou přihlásit nejpozději do 31. července 2009.

Soutěže Obec přátelská rodině se snaží motivovat obce, zastupitelstva i samotné občany k uskutečňování a podpoře pro-rodinných aktivit. Vyhlašovatelé chtějí prostřednictvím neinvestičních dotací odměnit vítězné obce a také inspirovat ty, které teprve začínají a snaží se na svém rozvoji pracovat. V pořadí druhý ročník soutěže Obec přátelská rodině přináší řadu změn a novinek. Kromě zacílení soutěže na celou rodinu včetně seniorů, rozšíření oceňovaných pozic nebo vzniku nové ceny v podobě originální skleněné plastiky pro vítěze k nim patří i nová tvář letošního ročníku soutěže – architekt, herec a hlava početné rodiny David Vávra.

Soutěž Obec přátelská rodině vyhlašuje Ministerstvo práce a sociálních věcí a Stálá komise pro rodinu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR ve spolupráci s Asociací center pro rodinu a Sítí mateřských center v ČR.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...