Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Parním vlakem z muzea k Berounce!

ČD Depo historických vozidel a ČD Muzeum Lužná u Rakovníka pořádají a srdečně zvou na prázdninový výlet Parním vlakem z muzea k Berounce... a také na hrad Křivoklát a letos až do Zbečna. …

  • Publikováno: 30. 07. 2009

195 „Všudybylka“ s vozy Bai. Prohlídka Železničního muzea ČD je možná nejen před odjezdem vlaku, ale bude umožněna i po jeho příjezdu, neboť muzeum bude otevřeno až do 18:30.
V muzeu je k vidění stálá výstava parních lokomotiv a historických železničních vozidel, ukázky modelové železnice a expozice historické železniční techniky, pořádají se vyhlídkové jízdy úzkorozchodkou a je samozřejmostí prodej upomínkových předmětů.

Vlak odjíždí z Lužné u Rakovníka v 11:50, ve Zbečnu je v 13:19. Zpět odjíždí v 15:50 a v Rakovníku je v 17:03. Jízdné je vybíráno přímo ve vlaku doprovázejícím personálem, ačkoliv je možné si lístek koupit v předprodeji v pokladně muzea v sobotu od 9:30.
Dospělý za lístek z Lužné u Rakovníka do Křivoklátu nebo z Roztok u Křivoklátu do Zbečna zaplatí 60,- Kč, dítě 30,- Kč. Z Lašovic, Městečka u Křivoklátu a Křivoklátu do Roztok u Křivoklátu a Zbečna stojí jednotné jízdné pro osoby starší 6 let 20,- Kč.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...