Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Make a Connection: podporu získalo 129 dobrovolnických projektů

Program Make a Connection - Připoj se v 8. ročníku podpoří částkou 2 929 652 Kč rekordních 129 dobrovolnických projektů. Projektové týmy mladých lidí ve věku od 16 do 26 let si mohly zažádat o…

  • Publikováno: 11. 07. 2009

Úspěšní žadatelé budou své projekty realizovat od července do prosince tohoto roku. Užitek z projektů budou mít jak samotní realizátoři, tak lidé z místních komunit.

Velkým přínosem pro mladé dobrovolníky je také možnost absolvovat dvoukolové zážitkové školení pod vedením zkušených profesionálních lektorů. Kurzy jsou zaměřeny mimo jiné na základy projektového řízení, týmovou spolupráci, komunikaci s médii a fundraising. Tyto vědomosti pak mohou mladí uplatnit při realizaci svých projektů a v neposlední řadě také při pořádání slavnostních závěrečných setkání týmů v regionu.

Zajímavým aspektem Make a Connection je velká rozmanitost projektů. Při volbě tématu a způsobu zpracování nejsou mladí lidé nijak limitováni, otevírá se jim tak prostor k seberealizaci a fantazii. Již tradičně je mnoho projektů zaměřeno na sociální oblast a různorodé volnočasové aktivity pro děti a mládež, oblíbeným tématem je také ekologie, multikulturalita a osvětová činnost.

Program probíhá po celé České republice a je realizován za společné podpory Nadace rozvoje občanské společnosti a společnosti Nokia.
Vítězné projekty opět posuzovaly regionální hodnotící komise složené ze zástupců médií, státní správy, škol, neziskového sektoru, místních podnikatelů a absolventů programu. Vybíraly z více než 180 přijatých projektů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...