Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Click a Tree: Zasaďte strom a zabraňte změnám klimatu

Click a tree je unikátním projektem proti změnám klimatu, který zahájila Evropská komise. Stromy každoročně pohltí přibližně devět miliard tun kysličníku uhličitého. V důsledku mýcení lesů se…

  • Publikováno: 08. 07. 2009

Vysazováním dalších stromů můžeme přispět k rovnováze zemského klimatu a zároveň k rozvoji zeleně v našem vlastním okolí, jak uvádějí organizátoři kampaně.

Zájemce, který se do 15. listopadu zaregistruje prostřednictvím internetu, dostane od Evropské komise sazenici brslenu. Pokud na oplátku zašle organizátorům snímek zasazené rostlinky spolu se zeměpisnými souřadnicemi, objeví se jeho stromek na interaktivní mapě Evropy a má šanci na odměnu: veřejným hlasováním má být vybráno deset účastníků projektu, kteří se v létě příštího roku budou moci zúčastnit mezinárodního ekologického tábora.

Projekt je určen pro mládež ve věku 14-29 let.
Když jeden člověk zasadí strom, je to dobře. Když dva, je to ještě lepší. Stromky můžete sázet s celou třídou, oddílem nebo s kamarády.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...