Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Setkání fanoušků Harryho Pottera na WIZARD ´09

WIZARD '09 je setkání (nejen) fanoušků Harryho Pottera při příležitosti premiéry šestého filmu s podtitulem Princ dvojí krve. Bezesporu nejatraktivnějším bodem programu je beseda a…

  • Publikováno: 04. 07. 2009

Fanoušci budou mít šanci přes své otázky nahlédnout do zákulisí natáčení. Rankin je navíc potvrzenou postavou i pro sedmý závěrečný film.

Účast přislíbili i někteří čeští dabéři jako Aleš Procházka (Severus Snape), Jiří Kocman (Ron Weasley) nebo Pavel Trávníček (Lucius Malfoy). S nimi si budou moci fanoušci promluvit o dabování oblíbených postav.

O zábavu se postará také uznávaný český kouzelník Pavel Kasnar, který návštěvníkům WIZARDu ’09 ukáže své umění. Dále budou mít účastníci akce možnost soutěžit v turnaji hry Hagridova farma, která byla přímo vytvořená pro toto setkání, či vyzkoušet celosvětový fenomén Dance dance revolution. A v neposlední řadě bude součástí programu prodejní výstava artefaktů (suvenýrů) ze světa Harryho Pottera.

Zábavný program je připravený pro malé i velké účastníky bez rozdílu věku. Jeho vrcholem je půlnoční premiéra filmu Harry Potter a Princ dvojí krve v Multikině Ládví.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...