Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Babylon nabízí zázemí pro sportovní i loveckou střelbu

Laserovými puškami a pistolemi si mohou zastřílet návštěvníci Centra Babylon Liberec. V nákupním městečku je nově otevřena laserová střelnice s 25 různými simulacemi střeleckých disciplín. Na…

  • Publikováno: 01. 07. 2009

Laserová střelnice je produktem z dílny holandské firmy Multimax Electronics – Lasermaxx, která je též dodavatelem systému Laser Game. Ten je možné již několik let navštívit v Lunaparku.
Zařízení je plně samoobslužné. Hráč vhodí příslušný počet mincí v požadované hodnotě a může začít střílet z pušky či pistole opatřené laserovým paprskem. Deset minut hry přijde na 20 Kč.

Laserová střelnice představuje ideální příležitost, jak dokázat své střelecké umění, umožňuje výběr z 25 různých her, od simulace přesné střelby, přes lov divokých kachen či divočáků až po pohyblivé terče. Hráči mezi sebou mohou i soutěžit, je zde možnost uspořádat strhující turnaj.

Střelnice se sestává z imitace zbraně (pušky či pistole) vybavené laserovým zářičem a velkoplošné projekce. Laserové záblesky na projekci snímá kamera a pomocí PC je vyhodnocuje. Součástí jsou též reproduktory pro nezbytný zvukový doprovod hry.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...