Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prázdniny jsou tu!

Právě dnes začaly dětem prázdniny. A ačkoliv počasí zatím koupání či hrám v lese příliš nepřeje, každý najde mnoho důvodů, proč je toto období tak oblíbené. "Není škola," odůvodňuje mnohý…

  • Publikováno: 27. 06. 2009

Letní prázdniny jsou dlouhým obdobím svobody a navazování nových přátelství, obdobím netušených zážitků a dobrodružství.

Většina dětí se již chystá na tábor. Na těch několik týdnů mohou zapomenout na vyjmenovaná slova i trojčlenku, z paměti totiž budou dolovat docela jiné znalosti – aby dokázaly rozšifrovat úkol, uvázat správný uzel a určit směr, kterým se dostanou k pokladu. Místo sezení ve školních lavicích je čekají hry a sport od rána až do soumraku a mnohdy opět do rána. Táborové ohně, zpěv a kytary a cvrkání cvrčků na orosených loukách jsou momenty, o které by se žádné dítě nemělo připravit.

Prázdniny jsou tady a IC Borovice přeje všem dětem, aby je prožily co nejzábavněji a do nového školního roku si přivezly spoustu nezapomenutelných zážitků.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...