Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Areál v krásném prostředí beskydských hor

Rekreační areál Krkoška se nachází v nádherném prostředí Beskyd, v obci Kunčice pod Ondřejníkem. Místo je ideálním východiskem turistických cest do beskydských hor a blízkých obcí a okolní svahy…

  • Publikováno: 18. 06. 2009

Areál nabízí ubytování ve čtyř-, pěti- a šestilůžkových pokojích. Zahrnuje nadstandartní možnosti veškerého sportovního a rekreačního vyžití, v budovách je ping-pongový stůl, velký prostor pro společenské aktivity, tři klubovny, velká společenská místnost a jídelna.
Před vchodem je velká nástupní plocha, která se dá použít jako seřadiště nebo místo na ranní rozcvičky. V areálu se dále nalézá přírodní i asfaltové hřiště, bazén a brouzdaliště.

Návštěvníkům je k dispozici veškerý komfort. Zajištěn je každodenní úklid pokojů a společenských prostor, v areálu si lze půjčovat sportovní potřeby (míče, branky na vodní pólo aj.). Dále je zde i možnost výhodného celodenní stravování v přilehlé budově areálu letního dětského tábora.

Areál má kapacitu 120 osob a je k dispozici k pronájmu od 21. 8. do 31. 8. 2009. Cena za toto rekreačně-sportovní ubytování činí 115 korun za osobu na noc.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...