Přidat inzerci

Facebook

Navigace


OS Noviny.cz – portál pro ty, kteří se zajímají o občanskou společnost

Hledáte finanční zdroje pro své projekty? Chcete znát novinky z oblasti legislativy vymezující podmínky pro činnost neziskovek? Zajímáte se o projekty a akce NNO, obcí a dalších subjektů…

  • Publikováno: 17. 06. 2009

cz.

OS Noviny.cz jsou informačním zdrojem pro neziskové organizace, obecní, městská a krajská zastupitelstva i osoby, firmy a instituce, které s nimi a dalšími součástmi občanské společnosti spolupracují nebo se o ně a jejich aktivity zajímají.
Přinášejí aktuální informace o činnosti neziskovek a spolupracujících subjektů, zveřejňují grantové příležitosti i legislativní novinky, vyzdvihují přínos donátorů pro rozvoj občanské společnosti v České republice. To vše bezplatně, s cílem pomoci tisícům obětavých pracovníků a dobrovolníků.

Na www.osnoviny.cz najdete řadu různých sekcí: Aktuality, Představujeme, Fundraising, Legislativa, Téma, Kalendář akcí, Ankety, Dokumenty a Užitečné odkazy. V neposlední řadě pak Všehochuť, jež vám nabízí – protože nejen prací je člověk živ – tipy na zajímavé výlety, koncerty, výstavy a další volnočasové aktivity.

OS Noviny.cz jsou nezávislým neziskovým projektem, který se snaží pomáhat.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...