Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kytarové začátky pro každého

V nakladatelství Outdooring.cz vyšla nová kytarová škola, která vám pomůže zvládnout začátky hry folkových, trampských a country písniček. Ke knize je přiloženo doprovodné DVD. Na dvou…

  • Publikováno: 16. 06. 2009

Na přiloženém DVD je vše podrobně vysvětlováno, zahráno pomalu i rychle. Názorně se dozvíte, jak se hrají nejpoužívanější akordy a jakých chyb se vyvarovat při jejich držení, jak udržet rytmus, jak akordy střídat, barré akord nebo jak vybrat správné trsátko a jak ho držet.

Poznáte 25 různých doprovodných rytmů hraných především trsátkem, ale i vybrnkávaných ve stylu: Brontosauři (Jan Nedvěd), Kamelot, Miki Ryvola, Redl, Žalman, Samson, Hop trop, Karel Kryl, M. Tučný, Duo Červánek a další.

DVD bylo natáčeno třemi kamerami, máte tedy možnost vidět zblízka, jak se co přesně hraje, jaký rytmus hraje pravá ruka a co drží levá ruka na hmatníku. Výsledný dojem umocňuje i fakt, že DVD bylo natáčeno v příjemném prostředí kanadského srubu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...