Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tanky i horská dráha na mimořádném výletu do Německa

Sinsheimské technické muzeum je unikátní nejen svou rozlohou, ale i vystavenými exponáty. Už zdálky mu vévodí nadzvukové dopravní letouny Concorde a TU-144, působivě zakotvené nad střechami…

  • Publikováno: 06. 06. 2009

Z dalších historických exponátu zde lze najít vše od letadel a lokomotiv po velké mechanické flašinety.
Významnou součástí muzea je i reprezentativní sbírka německé, americké a částečně i sovětské tankové techniky z druhé světové války. Desítky tanků a dalších obrněných vozidel jsou rozmístěny nejen v jedné ze dvou ohromných hal, ale i na prostranství pod širým nebem.

V Europarku v Rustu se zabaví každý. Téměř sto atrakcí pro děti i dospělé slibuje nevšední zážitky a patřičně pozvednutou hladinu adrenalinu. Ve Science House se vám stane věda zážitkem, na 80 interaktivních exponátech si sami vyzkoušíte fyzikální zákony v praxi. Science House je rozdělený do tří tematických okruhů: „objevy a vynálezy“, „příroda“ a „člověk“.
Show a varieté jsou dalšími atrakcemi, které můžete v Europarku zhlédnout. Je jich k vidění na sto a svou zábavností vás zaujmou všechny.

Výlet do technického muzea v Sinsheim a do Europarku v Rustu se uskuteční ve dnech 23. – 24. 6. 2009. V ceně 3840,- je zahrnuta doprava, ubytování se snídaní i vstupy.
Rezervace je možná na okbuspraha@vol.cz nebo na 602 252 901.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...