Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hon na rozhlasových vlnách – poslední volná místa!

Zbývá obsadit poslední volná místa letního tábora Dětské tiskové agentury! Pokud jste zvědaví, upovídaní a rádi se učíte nové věci, pojeďte s námi honit zločince na rozhlasových vlnách! Letní…

  • Publikováno: 06. 06. 2009

Celotáborová hra
Přenesme se o 80 let v čase zpátky. Je léto roku 1929. Rádio je lidem užitečným pomocníkem, nejrychlejším zdrojem informací i zábavným společníkem. Když se to ale v okolí začíná hemžit nebezpečnými zločinci a policie už je bezradná, dostávají rozhlasáci úkol mnohem důležitější: informovat veřejnost o nebezpečí a s její pomocí se sami zapojit do pátrání. Místo revolveru mají mikrofon, místo rychlého auta neviditelné rozhlasové vlny Začíná dobrodružství ve kterém tentokrát opravdu půjde o krk!

Program
Kromě výletu v čase o 80 let zpět se podíváte i do světa mladých novinářů a profesionálních rozhlasáků. Vyzkoušíte si týmovou redakční práci, natočíte vlastní rozhlasový pořad a zažijete věci, se kterými se na běžném táboře nesetkáte. Dopoledne vás čeká trocha teorie z psané i rozhlasové žurnalistiky a samozřejmě i praxe. Naučíte se pracovat s mikrofonem, moderovat, stříhat a vytvářet vlastní pořad. Odpoledne bude následovat celotáborová hra, sport, výlety a další zajímavé aktivity.

Ubytování
Ubytováni budeme v Chatovém táboře Boubín na Šumavě. Naše soustředění se koná od 8. do 15. srpna 2009. Stravování bude zajištěno pětkrát denně.

Poslední volná místa!
Maximální kapacita tábora je 30 dětí, cena na celý týden je 2 900,- Kč. Hlaste se co nejdříve, nejpozději do 15. června 2009. Poštou na adresu DTA, Na Nivách 314, 141 00, Praha 4, e-mailem na tabor@dta.cz, telefonicky na 607 625 898 nebo na 241 484 321. Obratem vám pošleme podrobnější informace a přihlášku.

A pospěšte si, kdo dřív přijde, ten jede!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...