Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na Mácháč už před sezónou

O prvním květnovém víkendu jsme navštívili rekreační středisko Intergast ve Starých Splavech, nedaleko Máchova jezera. Tento areál s chatičkami nabízí dostatečný prostor pro vaše děti, zabaví…

  • Publikováno: 12. 05. 2009

Nechybí hřiště, houpačky, lavičky, ohniště, posezení a pingpongový stůl. V areálu můžete klidně připravit i menší orientační běh nebo jiné soutěže, což jsme si ostatně vyzkoušeli a trochu si zaběhali.

Vaří zde dobrou českou klasiku, u pana vedoucího si můžete zamluvit i buřty na opékání. Stačí si dojít na dřevo a domluvit se. Na pláž dojdete procházkou za 15 až 20 minut. Oblíbenou činnost stavění v písku můžete absolvovat, i když se ještě nedá koupat, nebo se projet na šlapadlech a přitom se kochat výhledem na hrad Bezděz. Romantická je i podvečerní procházka na skály, odkud je krásný rozhled na jezero a okolí, lze pozorovat netopýry a naslouchat kvákání žab.

Rekreační areál je navštěvován i rybáři nebo příznivci cykloturistiky. Středisko můžeme doporučit nejen pro školní výlety, ale i pro školy v přírodě, sportovní soustředění apod.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...