Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jak realizovat školní výměny dětí do 12 let

Pro učitelky prvního stupně základních škol se zájmem o česko-německé výměny a projekty je určen seminář „Jak realizovat školní výměny dětí do 12 let“. Mnoho učitelů s podobnými…

  • Publikováno: 17. 04. 2009

Právě na podobné obtíže je seminář zaměřen.

Seminář bude uskutečněn určitou podobou trhu, na kterém si zájemci mohou vybírat mezi školami odpovídajícími daným zájmům a zaměření. Učitelé tedy dostanou možnost prezentovat svoji školu a najít si vhodného partnera mezi školami německými.
Součástí semináře je i bližší seznámení s jazykovou animací jako způsobem kreativního jazykového sblížení a hravého zprostředkování cizího jazyka.
Dalším bodem programu je interkulturní komunikace, důležitá a bohužel opomíjená složka oblasti česko-německé práce s dětmi a mládeží.
Zástupci úspěšně realizovaných školních projektů Vám nabídnou informace a zkušenosti „z první ruky“.
Opomenuto nebude ani věčně žhavé téma – možnost finanční podpory česko-německých projektů.

Přímo na semináři bude mimoto samozřejmě možnost konzultovat nápady, dojmy, dotazy i připomínky s pracovnicemi Tandemu, lektory a ostatními účastnicemi a účastníky semináře.

Seminář se koná 6. – 9. května 2009 ve Waldmünchen (Bavorsko, Německo). Uzávěrka přihlášek je 27. dubna 2009.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...