Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Program podpory odborných praxí v zahraničí

Získat nové pracovní zkušenosti, zdokonalit odborné dovednosti a zvýšit své šance na evropském pracovním trhu; získat cenné osobní i mezikulturní zkušenosti. To vše umožňuje mladým lidem Program…

  • Publikováno: 24. 03. 2009

Díky těmto institucím a podpory ze strany MŠMT poskytuje Tandem finanční prostředky na uskutečnění zahraničních odborných praxí žáků, studentů a učňů z Česka i Německa.

V roce 2008 se do Programu podpory odborných praxí zapojilo 271 praktikantů z Česka i Německa, kteří strávili min. třítýdenní odbornou praxi v sousední zemi. Celkem bylo podpořeno 48 škol. Na podporu kvality praxí Tandem připravil 2 semináře pro pedagogy a odborné koordinátory, kteří praxe v zahraničí organizují.

Předběžnou přihlášku na zahraniční odborné praxe, které jsou financovány ze zdrojů Česko-německého fondu budoucnosti, je možno podat do 31. března 2009 poštou na adresu Tandem Plzeň, Sedláčkova 31, 306 14, Plzeň nebo elektronicky na adresu: odbornepraxe@tandem.adam.cz. Přihláška je k dispozici na oficiálních stránkách Programu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...