Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Experimentujte a hrajte si v iQparku v Liberci

Science centrum iQpark je interaktivním zábavně naučným centrem v Liberci, který je součástí komplexu Centrum Babylon. Je prvním svého druhu v České republice. Základní prostředky vzdělávacího a…

  • Publikováno: 09. 02. 2009

Na principu Škola hrou se tak snaží podnítit mladou generaci
k sebevzdělávání a sebepoznávání a rozšířit nabídku smysluplných a atraktivních volnočasových aktivit pro občany všech generací a nejrůznějších zájmů.

iQpark je uspořádán do řady expozic o celkové ploše cca 1 600 m2, mezi nimiž se návštěvník volně pohybuje a v nichž jsou umístěny exponáty, které jsou doplněny informacemi zaměřenými na příslušný jev, který je exponátem demonstrován. V prostoru expozic jsou navíc přítomni lektoři, kteří podávají návštěvníkům doplňkové informace.
iQpark však nejsou jenom interaktivní expozice. Pro školní skupiny nabízí iQpark ve spolupráci s Nadací Škola hrou zdarma jedinečné interaktivní lektorské programy. Žáci se zábavnou formou seznamují s tématem, experimentují s exponáty, provádějí pokusy, týmově spolupracují.

Školy a organizované zájezdy mohou pro levnější vstup do prvního českého science centra využít buď zvýhodněné vstupné pro školy nebo některý z balíčků Nadace Škola hrou, které jsou připraveny pro ty, kteří chtějí navštívit kromě iQparku i další provozy Centra Babylon (Aquapark, Lunapark aj.) a zároveň využít stravovacích služeb.

Dotazy k balíčkům odpoví Tourist Service Centra Babylon na telefonu 485 249 202 nebo emailu touristservice@centrumbabylon.cz.

První české science centrum iQpark má pro Vás otevřeno denně, včetně svátků. Každý den tak můžete trávit experimentováním a hraním.

iQpark science centrum
Košická 6
Liberec
Objednávky pro školy a informace:
tel.: 485 249 924 a 724 586 230


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...