Přidat inzerci

Facebook

Navigace


03/09 V únoru a březnu koupání pro děti v AQUAPALACE PRAHA zdarma

Přemýšlíte nad programem, který pro své děti připravíte v době jarních prázdnin? Zavítejte do Vodního světa AQUAPALACE PRAHA. V tomto rozlehlém aquaparku si nejen během prázdnin užijete spoustu…

  • Publikováno: 02. 02. 2009

Tento zážitek umocní např. bazén s umělým vlnobitím, ve kterém si budete připadat jako v opravdovém moři. Pro malé děti je ideální Palác pokladů, v němž si užijí spoustu legrace, pro větší pak Palác dobrodružství s množstvím adrenalinových atrakcí.
V případě, že vás láká pozorovat skutečné žraloky, máte jedinečnou možnost. Sledovat je zde můžete přímo z jednoho z bazénů. Žraloci jsou od vás odděleni pouze speciálním tvrzeným sklem, budete je tak mít téměř na dosah ruky.

„V období od 2. února do 31. března jsme pro rodiny s dětmi připravili speciální vstupné. Děti do výšky 150 cm mají v doprovodu rodičů nebo zákonných zástupců vstup do Vodního světa zdarma,“ říká generální ředitel AQUAPALACE PRAHA Ing. Radek Steinhaizl.

Příznivci saunování jistě ocení rozlehlý Saunový svět, kde si mohou vybrat z celkem 12 druhů saun a prohříváren s různou teplotou a vlhkostí vzduchu. Ve Vodním světě na vás navíc čeká celá řada různých atrakcí, např.: tobogány, skluzavky, umělé řeky, pirátský koráb, spacebowl a další.

Kompletní přehled pořádaných akcí a nabízených služeb v AQUAPALACE PRAHA najdete na www.aquapalace.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...