Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Získejte finanční podporu pro svůj komunitní projekt

Již osmý ročník úspěšného programu "Make a Connection: Připoj se" nabízí mladým lidem ve věku 16 – 26 let možnost získat finanční podporu na jejich vlastní komunitní projekty. Program v…

  • Publikováno: 01. 02. 2009

Cílem programu je podporovat vlastní projekty mladých lidí a pomoci jim v dalším vzdělávání a získávání důležitých životních dovedností a zkušeností.

Projekty mladých lidí musí splňovat dvě základní podmínky. Musí být zaměřeny na pomoc nebo vylepšení okolí, komunity, v níž mladí lidé žijí. Dále je třeba projekty provádět dobrovolnicky. To znamená, že realizační tým pracuje bez nároku na honorář.
Prvožadatelé mohou žádat až o 30 000 Kč. Týmy, které již program prošly a usilují o druhý grant, mohou žádat do výše 25 000 Kč.

Kromě finančních prostředků na uskutečnění projektů absolvují mladí lidé také několikadenní školení, na němž se naučí, jak řídit své projekty, a zdokonalí si schopnosti a dovednosti potřebné pro jejich úspěšnou realizaci, včetně komunikace s médii nebo fundraisingu.

Marketingová ředitelka Nokia Česká republika Pavla Tomsová k programu Make a Connection – Připoj se říká: „Jsme rádi, že můžeme na podpořit mladé lidi v celé České republice. Oni sami ví nejlépe, co je v jejich okolí potřeba, a přicházejí také se skvělými nápady, jak toho dosáhnout. Vkládají obdivuhodnou energii a nadšení do řešení důležitých věcí a problémů, které vidí kolem sebe. Moc jim fandíme a jsme připraveni je podporovat i v následujících letech.“

Mladí lidé ve věku 16-26 let mohou přihlásit svůj projekt do programu do 31. března 2009. Hodnotící komise pak vyberou nejlepší projekty z různých oblastí života mladých. Nezáleží na tom, zda jsou projekty zaměřeny na ochranu životního prostředí, pořádání sportovních klání, pomoc handicapovanému spolužákovi nebo třeba rozvoji kultury. Realizace projektů, kterým bude udělena finanční podpora, bude probíhat od července 2009 do prosince 2009.
Veškeré informace o účasti v programu včetně formuláře přihlášky projektu (žádosti o grant) jsou k dispozici na www.pripojse.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...