Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Horská chata Zvonice opět v provozu

Vážení přátelé, starý rok je již neodvratně za námi a ten nový nám přináší řadu radostí i starostí. Jednou z nich mohou být také nadcházející jarní prázdniny. Řada zájemců shání v tomto…

  • Publikováno: 20. 01. 2009

Někteří již měli svůj termín vybraný či dokonce rezervovaný, ale nakonec jim ubytovatel nevyšel vstříc. V mnoha případech to bylo z důvodu snížení počtu účastníků či jednoduše předností movitější skupině. Právě proto v této chvíli přicházíme s nabídkou ubytovacích a stravovacích služeb v Jizerských horách.

Horská chata Zvonice se nachází poblíž obce Kořenov. Specializuje se především na dětskou rekreaci, zejména pak školy v přírodě, lyžařské kurzy a školní výlety, čemuž odpovídá jak nabídka služeb, tak vybavení chaty, klidné až rodinné prostředí a výhodné ceny. Po celý den je hostům k dispozici jídelna s barem, klubovna vybavená televizí, DVD, kulečníkem a šipkami, sauna, stolní tenis a počítačová učebna s připojením k Internetu. Necelých 200 metrů od areálu se nachází sjezdovka s vlekem. Bližší informace o chatě a další podrobnosti se můžete dovědět na našich webových stránkách www.chatazvonice.cz nebo na telefonním čísle 777 284 272.

Aktuálně máme volné kapacity v následujících týdnech: 31.1. – 7.2., 14.2. – 21.2., 21.2. – 28.2., 28.2. – 7.3. a 7.3. – 14.3. 2009 a rychle jich ubývá. Není podmínkou u nás strávit celé období. V uvedených termínech je možné vybrat libovolný počet dní. Nabízíme výhodné ceny a rychlé jednání. V případě zájmu o termíny jiné Vám taktéž rádi vyhovíme. V případě zájmu o pobyt či další informace nás neváhejte kontaktovat.

Nedopusťte, aby se jarní prázdniny staly Vaší starostí!

Chata Zvonice Kořenov

Telefon / fax: 483 399 152, Mobil: 777 284 272
E-mail: info@chatazvonice.cz, Internet: http://www.chatazvonice.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...