Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Lednový úkol pro Poselstvo krále Jiřího

Nový úkol pro účastníky hry Poselstvo krále Jiřího byl vyhlášen. Lednové zadání pro poselstva je rozděleno na úkoly povinné a nepovinné, ale přesto bodované. Splnit musí poselstva alespoň…

  • Publikováno: 16. 01. 2009

– Popište a namalujte znak města Kolín nad Rýnem. Zkuste si třeba zavolat velvyslanectví německé.
– Lovit králíky pomocí tchořů nebudete, ale hru, ve které budete (třeba) čichem určovat nějaké vůně či zápachy, určitě připravit umíte. Kdo čeho pozná nejvíce?
– Běhání po ledu – burgundské brusle si vyrábět nemusíte (jak to zkusil v Tržišti Páťa), ale uspořádat můžete společné bruslení poselstev z oddílu nebo ze sousedství a přizvat kamarády.

Úkoly nepovinné (ale přesto bodované):
– Napište zprávu do listu Mozaika zvaného, které obnovitelné zdroje energie Evropská unie podporuje s cílem snižovat závislost na pevných palivech.
– Uspořádejte rytířské turnaje, hry a zápasy. Nebo to může být turnaj v deskových hrách, na sněhu (pokud bude) a podobně. Vítěze můžete pasovat na rytíře.

Úkoly pro poselstva na každý měsíc jsou uveřejňovány na www.poselstvo.pionyr.cz . Zde naleznete i řadu dalších souvisejících informací a také mapu, na které mohou všichni sledovat svůj postup ve hře.

Hra „Poselstvo krále Jiřího“ je určena zejména pro týmy – skupinky dětí, jež symbolicky kráčí ve stopách onoho skutečného dávného poselstva vedeného panem Lvem z Rožmitálu a při této pouti plní různé úkoly. Hru pořádá sdružení Pionýr.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...