Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstavu dětských prací v Museu Kampa v Praze můžete navštívit do 11. ledna

V malé galerii Musea Kampa probíhá unikátní výstavka dětských a studentských uměleckých děl pod názvem KIDS@KAMPA, která byla vytvořena během celoročních animačních programů a tvůrčích dílen,…

  • Publikováno: 09. 01. 2009

Tyto programy navštěvují především školní skupiny, ale také rodiny s dětmi, firemní nebo zájmové skupiny. Programy jsou zaměřeny na interaktivní setkání s uměleckým dílem a rozvoj vlastní tvořivosti a tvořivého myšlení.

Museum Kampa představuje výstavu dětské tvorby již podruhé. Pravidelných programů o umění a kreativních workshopů v Museu Kampa se účastní také děti z Fondu ohrožených dětí Klokánek, občanského sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem. Museum Kampa pro tyto děti celoročně připravuje programy zaměřené na setkání s uměním a rozvoj vlastní tvořivosti, ale i na poznávání historické Prahy a českého i mezinárodního kulturního dědictví vůbec.

Výstavu dětských a studentských uměleckých děl KIDS@KAMPA můžete navštívit do neděle 11. ledna 2009 v museu Kampa-Nadace Jana a Medy Mládkových denně od 10 do 18 hodin.

Museum Kampa-Nadace Jana a Medy Mládkových
U Sovových mlýnů 2, Praha 1
Tel.: 257 286 147
www.museumkampa.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...