Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ledová Praha 2009

Pro děti, které se v období pololetních prázdnin (30. ledna až 1. února 2009) chtějí pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách, je tady opět akce Ledová Praha. …

  • Publikováno: 08. 01. 2009

tisíciletí a několika pražskými školami, letos již podeváté. Tradičním partnerem Ledové Prahy je Generali Pojišťovna a. s. a mediálním partnerem Český rozhlas.

Počet účastníků akce rok od roku stoupá, stejně tak stoupá i počet dětí z dětských domovů, pro které je to často jediná a navíc finančně velmi dostupná možnost, jak navštívit Prahu. Za uplynulé roky využilo možností této akce přes 25 000 dětí, které přijely z celé republiky.

Díky množství spolupracujících institucí nabízí Ledová Praha možnost prožít tři dny v hlavním městě a poznávat jeho historii, památky, navštěvovat muzea i nejrůznější turistické atrakce a dokonce i kulturní představení (koncert, divadlo či film, podle aktuální nabídky Ledové Prahy).

Ledová Praha nabízí jednotnou vstupenku (slevenku), která Vám otevře dveře do muzeí a galerií (např. Národní či Židovské muzeum, Muzeum voskových figurín) a dalších institucí (např. Pražský hrad, Strahovská knihovna, Petřín, Žižkovská věž, Bobová dráha Prosek). Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu.

Více informací o akci Ledová Praha naleznete na www.ledovapraha.cz.

V rámci akce Ledová Praha se také koná koncert Děti Dětem, který se koná 31. ledna 2009 v Kongresovém centru Praha, kde vystoupí děti z celé republiky – finalisté Pionýrského Sedmikvítku, a dále zajímaví profesionální hosté.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...