Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Adventní slavnost u Karlova mostu

Dne 18. 12. 2008 v dopoledních hodinách uspořádá Hlavní město Praha a Muzeum Karlova mostu adventní slavnost pro děti z dětských domovů a pražské školáky. Součástí slavností bude osvětově…

  • Publikováno: 17. 12. 2008

Mladí účastníci zde shlédnou nejen románský oblouk Juditina mostu ale také mladší, gotický oblouk mostu Karlova a kopii románského Bradáče na původním místě pilíře Juditina mostu.
Následující koncert Kühnova dětského sboru, vedeného panem profesorem Jiřím Chválou, bude provázen tématickým výkladem k uváděným skladbám.

Děti přivítá náměstkyně primátora Hlavního města Prahy paní Ing. Marie Kousalíková. Adventní dobou, blížícími se vánočními svátky, zvyky a tradicemi provede 47. velmistr Rytířského řádu Křižovníků s červenou hvězdou pan mgr. Jiří Kopejsko OCr.
Po koncertu děti navštíví Muzeum Karlova mostu s největším evropským slaměným betlémem a unikátním modelem středověké stavby Karlova mostu.

Kontaktní osoba :
Zdeněk Bergman
tel. : 603 819 947


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...