Přidat inzerci

Facebook

Navigace


17/08 Borovice na MADI i na MRKVI

Borovice.cz se v posledních dnech účastnila několika významných akcí. Již koncem října jsme navštívili Celostátní velkou výměnu zkušeností v Přerově. O víkendu jsme se chystali na jeden z…

  • Publikováno: 09. 11. 2008

do čtvrtka 6. listopadu. Náš tradičně netradiční stánek byl letos stylizován do středověku, takže návštěvníci mohli obdivovat rytířské brnění a posedět si s námi u stolů postavených bez jediného hřebíku či vrutu.
Aby toho nebylo málo, pátého a šestého jsme prezentovali svou činnost a aktivity našich partnerů na VIII. semináři učitelů základních a středních škol o ekologické výchově MRKEV a následně pro školy mateřské – MRKVIČKA. Akci pořádalo středisko ekologické výchovy v Praze Toulcův dvůr a nutno říci, že účastníci měli o zajímavý program opravdu postaráno.
V druhé polovině listopadu ještě navštívíme celostátní poradu ředitelů center volného času a domů dětí a mládeže v krásném, památkově chráněném městě Kroměříži.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...