Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Publikace pro pracovníky s mládeží

Pro pracovníky s mládeží, vedoucí dětských oddílů nebo učitele vyšlo v poslední době několik publikací. Mezi ně patří také tři následující publikace: Tábory a zotavovací akce, Účetnictví NNO pro…

  • Publikováno: 03. 09. 2008

Tábory a další zotavovací akce
Najdete zde odpovědi na otázky, které potřebujete znát při organizování tábora nebo jiné zotavovací akce a najdete zde také návody, rady i triky pro dlouhé hodiny plánování a příprav.
A pokud si myslíte, že tábor by měl být pro děti nejen místem zážitků, dobrodružství, ale i místem poznání a působení dospělých, potom je tato publikace určena právě Vám.
Autor: Jan Burda, Vladimíra Šlosarová a kolektiv
Cena: 150,- Kč
Distribuce: info@nidm.cz

Účetnictví NNO pro začátečníky i pokročilé
Podstata a význam účetnictví, účetní technika a organizace účetnictví, technika účtování základních i obtížnějších účetních případů. Autor v příručce rozebírá také odepisování majetku, účetní závěrku, postupy účtování po jednotlivých účtových skupinách a věnuje se aktuální problematice přechodu z jednoduchého na podvojné účetnictví. Kniha obsahuje i slovník používaných účetních pojmů a přehled právních předpisů v oblasti daní a účetnictví NNO.
Příručku na začátku července vydala Koalice nevládek Pardubicka za finanční podpory Pardubického kraje. Je možné si ji vyzvednout přímo v kanceláři Koalice nevládek Pardubicka v Husově ulici 168 v Pardubicích nebo objednat zaslání poštou (pak je nutné počítat s navýšením ceny o náklady na poštovné a balné).
Autor: Ing. Jan Stejskal, Ph.D.
Cena: 99 Kč
Objednací formulář najdete na www.nevladky.cz

Compasito
Compasito je mladší bráška Kompasu – manuálu pro výchovu k lidským právům. Compasito je určen učitelům a pracovníkům s dětmi a mládeží, kteří chtějí dětem od 7 do 13 let ukázat důležitost a potřebnost lidských práv.
Publikace obsahuje 42 praktických aktivit pro výchovu k lidským právům, představuje práva dětí a lidská práva a taky nabízí praktické tipy, jak využít publikaci při různých formálních a neformálních vzdělávacích aktivitách.
Zatím je Compasito k dispozici ke stažení pouze v angličtině zde: http://eycb.coe.int/compasito


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...