Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Putovní výstava o totalitě v Havlíčkově Brodě

V Havlíčkově Brodě bude v pondělí 18. srpna zahájena putovní výstava k projektu Bojovníci proti totalitě pohledem dětí, zájemci ji na Havlíčkově náměstí najdou do středy 20. srpna. Výstava je…

  • Publikováno: 19. 08. 2008

V armádním stanu najdou návštěvníci díla žáků základních škol, kteří se výrobou a zpracováním krátkého filmového dokumentu seznamovaly s pohnutými osudy lidí pronásledovaných bývalým režimem či válečných veteránů. Návštěvníci se můžou těšit jak na projekci těchto soutěžních snímků, tak i na panely zobrazující dobu totalitní nadvlády.

„Velmi jsem usiloval o to, abychom tento pro společnost přínosný projekt mohli uvítat v našem kraji. Jsem rád, že nám ministerstvo obrany vyšlo vstříc,“ řekl krajský radní Jiří Vondráček, který nad akcí na Vysočině převzal záštitu společně s Janou Fischerovou, starostkou Havlíčkova Brodu.

„Aktivit připomínajících doby útlaku našeho státu a příběhy hrdinů perzekuovaných minulými režimy je bohužel velmi málo,“ dodal místostarosta Havlíčkova Brodu Čeněk Jůzl.

Výstava bude otevřena pondělí 18. srpna 10.00–18.00
úterý 19. srpna 10.00–18.00
středa 20. srpna 10.00–18.00


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...