Přidat inzerci

Facebook

Navigace


VZP poskytuje příspěvek na ozdravný pobyt pro děti

Jste vy i vaše dítě pojištěnci Všeobecné zdravotní pojištovny (VZP)? Pak můžete požádat o příspěvek na tuzemský ozdravný pobyt pro děti, který VZP poskytuje v letošním roce dětem do 17 let…

  • Publikováno: 11. 08. 2008

Příspěvek se poskytuje i na pobyty organizované školami (školky, školy v přírodě, lyžařské kurzy) nebo letní tábory. Neposkytuje se však na na pobyty, které jsou hrazeny z prostředků veřejného zdravotního pojištění (např. na pobyty v dětských ozdravovnách nebo dětských odborných léčebnách) nebo na úhradu regulačních poplatků.
Délka ozdravného pobytu musí být minimálně 1 týden.
Další podmínkou je, že se vaše dítě se v roce 2008 neúčastnilo a nezúčastní akce Mořský koník nebo jiného ozdravného pobytu dotovaného příspěvkem VZP.
O příspěvek můžete požádat prostřednictvím závazného formuláře VZP na kterémkoliv klientském místě VZP ČR. Formulář žádosti je k dispozici na pobočkách VZP nebo na webu VZP. Příspěvek je poskytován po absolvování pobytu, tzn. není vyplácen zálohově. Je proto nutné k žádosti přiložit doklad o zaplacení ozdravného pobytu s požadovanými náležitostmi.
Podrobné informace na www.vzp.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...