Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mladí konzervativci vydali sborník o EU

Co si myslí MK o EU aneb Co mi vadí, co se mi líbí a jakou bych chtěl mít Evropskou unii, to je titul nového sborníku Mladých konzervativců (MK), jehož slavnostní křest se za účasti poslance…

  • Publikováno: 07. 08. 2008

června 2008 ve Vzdělávacím centru Mladých konzervativců. Sborník vyšel díky laskavé podpoře frakce Evropské lidové strany – Evropských demokratů (EPP-ED) a patronátu Mgr. Hynka Fajmona, který se spolu s předsedou Politologického klubu MK Matějem Trávníčkem zhostil i edičních prací na sborníku.
Sborník obsahuje různorodá témata, od společné zahraniční a bezpečnostní politiky přes energetickou politiku až po problematiku islamizace Evropy a vztah EU a Turecka. Pokrývá tak širokou škálu aktuální evropské agendy a poskytuje možnost reflektovat nahlížení mladých pravicově smýšlejících lidí na soudobé problémy EU.
Sborník je v tištěné podobě zdarma k dispozici ve Vzdělávacím centru MK, Zborovská 42, Praha 5 a v elektronické podobě na stránkách Mladých konzervativců (www. konzervativci.cz).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...