Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Letní seminář Crossroads 2008 v Čechách

CROSSROADS je víceletý celoevropský projekt, který si klade za cíl výměnu zkušeností, informací a poznávání kultury mezi mladými lidmi s nejrůznějšími typy tělesného postižení. Vyvrcholením…

  • Publikováno: 24. 07. 2008

Letos připadlo pořadatelství na Mládež Českého červeného kříže.
Hlavní část programu se koná od 12. do 24. srpna v Lučanech nad Nisou v Libereckém kraji. Součástí bude také návštěva Prahy, která se uskuteční 14. srpna. V pátek 22. srpna se pak bude konat Večer bez hranic. Nad ním převzala záštitu česká handicapovaná modelka Jana Flechtnerová.
Večer bez hranic se uskuteční v Centru Babylon Liberec a bude otevřen široké veřejnosti. Začíná v 19 hodin. Návštěvníci se budou moci těšit mimo jiné na módní přehlídku, které se zúčastní právě Jana Flechtnerová. Kromě Jany Flechtnerové budou modely a módní doplňky předvádět i handicapovaní účastníci projektu CROSSROADS 2008. Své modely představí renomovaní módní návrháři jako Eva Urbanová, Helena Fričarová nebo Veronika Berková.
Záštitu nad projektem převzali hejtman Libereckého kraje Petr Skokan a prezident Českého červeného kříže RNDr. Marek Jukl. Nad pražskou částí CROSSROADS 2008 převzal záštitu primátor Pavel Bém.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...