Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Outdoor-Outlet se přestěhoval

Outdoor-Outlet je velký výprodej vybavení do přírody. Až do nedávna sídlil poblíž stanice metra Kolbenova. 29. května se však přestěhoval na výstaviště v Letňanech, kde otevřel své služby na…

  • Publikováno: 23. 06. 2008

Komu nevadí, že nebude mít poslední model batohu, či bundy, ušetří až 70% původní ceny.

Outdoor-Outlet tedy nabízí nové a nepoužité zboží staršího data, které rovněž můžete zakoupit v jeho internetovém obchodě.

Co je to outdoor?
Anglický termín, který je možné překládat jako „za dveřmi“, tedy venku, v přírodě. Outdoorové zboží je především vybavení vhodné pro venkovní aktivity, zejména turistiku, a to všeho druhu. Při výrobě jsou používány takové střihy a materiály, které vyhovují požadavku na podmínky, ve kterých má vybavení sloužit. Jde o odolnost proti vodě, proti větru, proti oděru a mechanickému poškození. Materiály určené pro outdoorové aktivity mají zaručit nositeli komfort i při náročných aktivitách v drsných podmínkách, tzn. termoprádlo odvádí pot, neprofuk neprofoukne, nepropro materiál nepropustí vodu, ale propustí pot. Ačkoliv i technologie v outdooru se každým rokem zdokonaluje, střihy bot, bund, či dalšího oblečení jsou již léta pohodlné a praktické a mění se spíše jejich módní vzhled a důraz se klade na drobné detaily.

Co je to outlet?
Outletové zboží je nové a nepoužité se zárukou, avšak v klasických obchodech již neprodejné. Důvodem může být:
1. Zboží není v aktuálním katalogu – jde o nové zboží, plně funkční, avšak staršího data výroby
2. Zboží není v kompletních velikostních či barevných řadách (například méně poptávané barvy, střihy vhodné jen pro určitý typ postavy, velikosti příliš malé nebo velké atd)
3. Jedná se o vzorky pro veletrhy, zboží ze zaniklých obchodů, neodebrané zásilky zahraničních i tuzemských obchodníků.
Obecně řečeno outletové zboží není prodejné v klasických obchodech, protože žádný obchodník si neobjedná něco, co již není v katalogu nebo není v kompletní velikostní řadě. My jsme si však řekli, že toto funkční zboží za skvělé „výprodejové“ ceny by pro vás mohlo být zajímavé.
4. Najdete zde i zboží výrobců, kteří vsadili na originalitu a inovaci. Obchodníci se však zdráhali novoty objednávat do svých obchodů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...