Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Česká rada dětí a mládeže bojuje proti hazardu

Na stránkách www.stophazardu.cz byla dne 26. května 2008 spuštěna elektronická petice Za regulaci hazardu v České republice…

  • Publikováno: 19. 06. 2008

Česká rada dětí a mládeže, střešní organizace pro sdružení v oblasti práce s dětmi a mládeží, čítající na 200 tisíc individuálních členů v bezmála 100 sdruženích, se stala jedním z iniciátorů.

Současná situace na stále se rozšiřujícím trhu s hazardními hrami v České republice se mění v epidemii. V posledních letech zde bylo prosázeno přes 100 miliard korun ročně. ČR stala rájem hazardu – zemí s největším počtem zaregistrovaných heren na světě.

Českým zákonodárcům se přitom dlouhodobě nedaří prosadit legislativní změny, které by zajistily omezení hazardního průmyslu a zároveň reagovaly na technický rozvoj v této oblasti. V posledních letech byly několikrát z různých úrovní učiněny pokusy novelizovat zákon o loteriích, které skončily neúspěchem.

Uvědomujeme si svou zodpovědnost za současnost i budoucnost našich měst a zvláště mladých lidí, kteří v nich žijí. Protože každým dnem, kterým toto řešení odkládáme, nám přibývají problémy, jejichž řešení budeme muset jednou draze zaplatit.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...