Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijďte v sobotu 24. 5. na PRAŽSKÉ MOSTY (aneb Dějepis hrou)

Termín konání - SOBOTA 24. května 2008 - od 10.00 do 18.00 hod. Hra probíhá jako součást desátého ročníku Bambiriády. Jde o hru pro dětské kolektivy a rodiny s dětmi, která kombinuje poznání…

  • Publikováno: 23. 05. 2008

V rámci naší hry projdete okolo několika pražských památek (Portheimka, Národní dům na Smíchově, Mánes, Národní divadlo, Křížovnické nám., Karlův most, Hergetova cihelna, Lužický seminář, Kampa, Sovovy mlýny) a na jednotlivých stanovištích se budete moci potkat s historickými postavami králů, královských manželek, šašků, generálů, umělců, vynálezců, učenců a duchovních, ale i s postavami beze jména.
Účastníci této hry si mohou osvěžit znalosti z dob dávno minulých a případně si odnést spoustu nových vědomostí, které se vždy mohou hodit jak starším, tak i mladším.
Pořadatelem hry je Pražská organizace Pionýra sdružující všechny pionýrské skupiny sídlící v Praze. Zahrnuje stabilně kolem 2500 členů, dětí a vedoucích, organizovaných v 50 skupinách po celé Praze. Pražská organizace Pionýra je organizační jednotkou občanského sdružení Pionýr (název z francouzštiny = poznávat nepoznané, objevovat, pomáhat druhým), neziskové organizace nabízející dětem a mládeži aktivní využití volného času – formou pravidelných oddílových schůzek, celorepublikových akcí a táborů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...