Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sto hrochů (a několik navíc)

Borovice by všechny své čtenáře ráda pozvala na výstavu, kterou pořádá Dětská tisková agentura v čele se Slávkem Hrzalem. Myslíme si, že opravdu stojí za to! A osobní pozvání si můžete přečíst…

  • Publikováno: 19. 05. 2008

V pondělí 19. května v 17 hodin začne v sídle Dětské tiskové agentury (Na Nivách 314, Praha 4) přehlídka hrochů. Je jich tu víc než 100, malí i velcí, ze dřeva, ze skla, z plastů, z papíru a samozřejmě i z plyše.
Nejedná se o výstavu v pravém smyslu. To jsem jen prohrabal poličky, šuplíky, skříňky a další skrýše a vytahal z nich schované hrochy, které jsem kdy dostal. Přehlídka jistě není úplná, snad každý den objevuji další a další.
Se sbíráním – já říkám se schováváním – hrochů jsem začal vlastně úplně náhodou. To jsem se někdy v roce 1985 při Kufrování s Dominem ve vysílání zmínil, že mým nejoblíbenějším zvířetem je hroch. Tehdy to vzbudilo docela údiv, hroch nepatřil mezi oblíbená zvířata. Sehnat v té době nějakého hrocha, to byl docela problém, ne jako dnes. Přesto mi někdo poslal fotku hrocha. Ve vysílání jsem poděkoval a netrvalo dlouho, přišel další. Zase jsem poděkoval a zase přišel další. A tak se narodila moje sbírka. Od té doby jsem hrochů dostal hodně. Dnes zjišťuji, že jich je skoro 150.
Takže jestli chcete vidět přehlídku nejrůznějších hrochů, přijďte se do Dětské tiskové agentury podívat. Vstupenkou je vlastnoručně namalovaný hroch. Pozvánka pro vás je ZDE.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...