Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Praze 5 oslaví 63. výročí osvobození výstavou vojenských vozidel

MČ Praha 5 zve na vzpomínkovou akci k 63.výročí osvobození Prahy spojenou s výstavou vojenských historických vozidel, která proběhne na prostranství před kostelem sv. Václava dne 9.5.2008 od 10…

  • Publikováno: 06. 05. 2008

Akce bude doprovázena kulturním programem. Návštěvníci budou moci spatřit vojenskou techniku používanou v době II. světové války, vojáky v dobových uniformách a technické vybavení z téže doby. Do prostoru výstavy vojenské techniky bude umístěna pojízdná vojenská polní kuchyně, kde bude kuchař nabízet divákům autentický vojenský čaj.

Vozidla představí s odborným výkladem známý pražský klub vojenské historie, s příznačným názvem ARMY CLUB THE CZECH REGIMENT pod velením kpt. Tomáše Hájka.

Součástí akce budou i informace ke květnovým událostem roku 1945, tématicky zaměřená hudební produkce Panoptikum Country Band a další doprovodný program. Jeho součástí bude také vědomostní soutěž pro děti i dospělé z historie osvobození Prahy pod názvem „Prstem nejen po mapě aneb nezapomeňme na minulost“.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...