Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Největší aquapark v ČR zahajuje!

7. května bude zahájen provoz největšího aquaparku. Najdete jej u Prahy, v komerční zóně Průhonice-Čestlice. Samotný aquapark se rozkládá na ploše 9 150 m² a je tvořen třemi paláci -…

  • Publikováno: 29. 04. 2008

Návštěvníci se mohou projet na 6 tobogánech (nejdelší z nich měří 140 metrů) a 3 skluzavkách. Pro milovníky adrenalinu je k dispozici také atrakce spacebowl. Těm, kdo si chtějí vyzkoušet potápěčský ponor, nabízí aquapark potápěčský tubus o hloubce 8 metrů. Milovníci vln uvítají bazén s umělým vlnobitím, který v pravidelných intervalech navozuje pocit opravdových mořských vln. Jednotlivé paláce jsou protkány umělými řekami – celkem 100 m divoké a 350 m pomalé. Pro chvilky odpočinku jsou k dispozici vířivky a masážní lavice. AQUAPALACE PRAHA nabízí zábavu i nejmenším návštěvníkům, pro které jsou určeny brouzdaliště a skluzavky.
Cena vstupného ve všední dny je 120,- Kč za hodinu, o víkendech 150,- Kč za hodinu. Děti s výškou pod 100 cm mají vstup zdarma. Kompletní ceník naleznete na www.aquapalace.cz.
Jistě zajímavým zpestřením pobytu je unikátní wellness centrum – Saunový svět. Na 1173 m2 najdete širokou škálu saunovacích procedur: finské a římské sauny, Infrasaunu, Bio saunu, Vulkán, Kello saunu (srubovou baňu) a EDR saunu (zemní baňu).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...