Přidat inzerci

Facebook

Navigace


05/08 Má Borovice řiditele nebo ředitele?

Konečně jsem se zase jednou dostal k tomu, abych napsal nový trámek. A máme opravdu co nového napsat. Událostí číslo jedna minulého týdne je jednoznačně narození Honzíka naší milé kolegyni Lucce…

  • Publikováno: 14. 03. 2008

Jenom je mrzuté, že se teď bude Lucka objevovat na Borovici trochu méně často
Ještě několik dní před tím proběhla v redakci bouřlivá diskuze nad „češtinářským“ problémem. Šlo o to, zda je správné používat slovo „řiditel“, nebo je jediné správné slovo „ředitel“. Nakonec padla i nějaká ta sázka. Teď už všichni víme, že slovo „řiditel“ je možné používat stejně jako „ředitel“ a není to provinění proti žádným pravidlům.
Alespoň podle stránky www.pravidla.cz. Vyhrál jsem tedy oběd a moc jsem si pochutnal (díky Dane).
Další důležitou zprávu, kterou bychom neměli zatajit, je fakt, že zcela nedávno náš programátor Honza dokončil školu. Stal se z něho inženýr a teď už mu všichni musíme vykat.
No a tradičně se nám blíží některé tradiční akce, jako je Bambiriáda nebo již velmi brzy Zlatý Amos. Oběma těmto obřím akcím je Borovice mediálním partnerem, na což jsme opravdu hrdi.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...