Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ve čtyřech Lanových centrech PROUD se otevřou brány do pohoří Karakoram

Devět nejodvážnějších z každé školy může vyrazit vstříc dobrodružství v pohoří Karakoram. Šanci zvítězit sami nad sebou dostanou všichni a nejlepší tým navíc získá titul "Nejschopnější expedice…

  • Publikováno: 13. 03. 2008

Lanová centra PROUD připravily pro základní a střední školy z celé České republiky speciální program s názvem Expedice Karakoram. Půjde o soutěžní bloky nejen na lanových překážkách, které se uskuteční v průběhu několika týdnů v měsíci dubnu 2007.

Termíny jednotlivých měst:

Praha: 26.3. – 13.4.2007

Brno: 10.4. – 20.4.2007

Olomouc: 16.4. – 30.4.2007

Ostrava: 16.4. – 30.4.2007

Každá z přihlášených škol vyšle devítičlenný tým do lanového centra. Ve venkovním dobrodružném areálu se účastníci utkají v překonávání vysokých lanových překážek. Budou tak moci prokázat svou odvahu i obratnost, ale také schopnost řešení netradičních problémů a týmové spolupráce.

Přihlášené týmy mají jediné omezení. V každé devítici musí být alespoň tři děvčata. Pro jednotlivé soutěžní dny pak bude nalosováno několik škol, které budou moci sbírat body do soutěže právě v tento den.

Průběh „expedice“ bude pro všechny stejný. Na účastníky čeká, dříve než se budou moci vypravit do „divokého pohoří Karakoramu“, poctivá příprava. Ta se sestává z rozcvičení, důkladné výuky jištění, nácviku překonávání překážek a přirozeně bude čas i na týmovou strategii. A pak to začne. Každá z lanových překážek bude mít svou hodnotu, počítají se všechny úspěšně překonané během časového limitu 90 minut. Důležité budou schopnosti lezců i dobré naplánování strategie. Každý den bude mít svého vítěze, celá soutěž v jednotlivých městech a kategoriích pak jednoho jediného „dobyvatele pohoří Karakoram“.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...