Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Katastrofy na táboře aneb kdo je připraven, není překvapen

Katastrofy na táboře aneb kdo je připraven, není překvapen. To je téma 22. burzy nápadů k letní činnosti, která proběhne 9. března 2008 v středisku volného času v Brně - Lužánkách od 15:00 do 18…

  • Publikováno: 21. 02. 2008

burza nápadů bude v podobném duchu jako ta loňská. Bude opět zaměřená na konkrétní případy, které se všech týkají, mohou kdykoli nastat, ale všichni doufají, že tomu tak nebude. Jedná se o „Katastrofy na táboře“.
Přímo na Burze vznikne 22. sborník nápadů k letní činnosti a to z příspěvků, které donesete nebo pošlete právě vy. Takže se prosím zamyslete, sepište a pošlete nějakou svoji zkušenost, zážitek, radu, připomínku, zamyšlení či cokoli dalšího týkající se tématu. Vítány jsou i historky, o tom jak jste měli vytopený tábor, hořel u vás les, hledali jste se se sanitkou po lesích, dítě si probodlo nohu při stavbě tábora nebo při bojovce, celý tábor měl průjem nebo nějakou jinou ne úplně příjemnou zkušenost. Přivítáme i nápad na hru, rukodělku nebo jinou činnost, která může zachránit situaci a někdy i celý tábor když např. „vybouchne“ připravený program a to už z jakýchkoli příčin.
Text můžete doplnit obrázkem nebo fotografií. Jeden nápad, historka či rada by měla být na jednu A4. Nezapomeňte napsat, kdo a odkud jste.
Na 22. burze se vrátíme zpět k výstavě. Bude se jednat o výstavu fotografií k tématu. Výstava bude z fotografií které pošlete nebo přinesete opět a jenom vy. Posílejte fotografie s nádechem katastrofy na mailovou adresu burza@jmpionyr.cz, nebo poštou na adresu: Jihomoravská krajská organizace Pionýra, Údolní 58a, 659 88 Brno.
Vzhledem k tématu se pořadatelé z morálních důvodů rozhodli fotografie nehodnotit. Není asi příliš vhodné oceňovat největší katastrofu. Zkusme ale ostatním ukázat co by se mohlo stát, aby se na to mohli připravit a případně vlastní katastrově předejít.
Počty míst v jednotlivých programech budou omezeny velikostí místnosti a charakterem programu. Do programu se budete moci přihlásit cca půl hodiny před začátkem vybraného programu a to ve vestibulu SVČ Lužánky. Berte prosím ohled na lektora a ostatní účastníky a přijďte v čas, ať si můžete vybrat a ať nerušíte ty co včas přišli 🙂


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...