Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Recyklované mobilní telefony pomohou Lince bezpečí

Nechte svůj starý mobil pomáhat! S touto výzvou se obrací Telefónica O2 na všechny uživatele mobilních telefonů, kteří stále vlastní starý či nefunkční mobilní přístroj a neví, jak s ním správně…

  • Publikováno: 10. 02. 2008

Odevzdané telefony jsou předány k ekologické recyklaci. Recyklační program zajišťuje neziskově hospodařící REMA Systém, a.s., která buduje systém sběrných míst pro elektroodpad po celém Česku.

Cílem nové kampaně je nejen motivovat občany k ekologickému chování, ale především snaha ještě více pomáhat těm, kteří to potřebují.

Bezplatné číslo Linky bezpečí 800 155 555 slouží především dětem, které si nevědí rady se svými problémy, cítí se ohrožené, osamělé, zrazené, zmatené a z nejrůznějších důvodů se nechtějí nebo nemohou svěřit svému okolí. Linka bezpečí denně přijímá a řeší 300 – 400 dětských nouzových volání. Kromě toho provozuje také Internetovou linku bezpečí a rovněž Rodičovskou linku, jež je určena dospělým, kteří se chtějí poradit ve věci výchovy svých dětí. Vedle rodinného a výchovného poradenství rodičům, prarodičům a pedagogům přijímá linka často i ohlášení podezření z týrání, zneužívání nebo zanedbávání dětí z okolí volajících, kteří mají strach obrátit se na policii.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...