Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pátý ročník asistenčního a grantového programu Škola pro udržitelný život vyhlášen!

Právě v těchto dnech probíhá vyhlášení již pátého ročníku grantového a asistenčního programu Škola pro udržitelný život. Školy, které se do 18. února 2008 přihlásí, mohou získat na své projekty…

  • Publikováno: 31. 01. 2008

Program je realizován prostřednictvím škol fungujících jako iniciační centrum a prostřednictvím praktických malých místních projektů.
Přihlásit se mohou všechny školy v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji a části kraje Ústeckého (okresy Děčín, Litoměřice, Ústí nad Labem, Teplice), které chtějí spolupracovat s obcí, aktivními občany, místními iniciativami a dalšími partnery na realizaci společných projektů zlepšujících stav životního prostředí, vztahy mezi učiteli a žáky i mezi obcí, školou a veřejností.
Školy, které se chtějí zapojit do programu nemusí mít strach, že například nezvládnou vyplnit grantovou žádost nebo vše správně naplánovat. Koordinátoři projektu jim se vším rádi pomohou nebo seženou konzultanta z řad odborníků.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...