Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Desátý jubilejní Sněm Asociace TOM

Dnes, v sobotu 19. ledna přivítal Staňkov v Plzeňském kraji na 220 vedoucích sdružení Asociace turistických oddílů mládeže, účastníků sněmu. Úvodní blok patřil hostům - zástupcům organizací,…

  • Publikováno: 20. 01. 2008

Borovice.cz zde prezentuje portálové služby a samozřejmě také materiály partnerů – zejména nabídky ubytování a cestování pro skupiny. O všechny informace je v přestávkách jednání velký zájem.

Asociace turistických oddílů mládeže ČR (A-TOM) je občanské sdružení dětí a mládeže s celorepublikovou působností zaměřené především na turistiku a tábornictví. Členy Asociace TOM jsou tomíci. Těch je více jak devět tisíc a scházejí se na oddílových schůzkách, podnikají řadu tuzemských i zahraničních výprav, v létě pořádají tábory, lezou po horách, sjíždějí řeky, organizují akce pro veřejnost.

Asociace turistických oddílů mládeže je organizací uznanou Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy pro oblast práce s dětmi a mládeží.

Tomíci jsou těsně propojeni s Klubem českých turistů, historickou organizací, která pečuje o všestranný rozvoj turistiky v českých zemích již více než jedno století.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...