Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vzpomínkový večer na Jaroslava Foglara

Závěrečnou akcí letošních vzpomínkových akcí na Jaroslava Foglara se stane slavnostní večer s názvem Století Jestřába, který se uskuteční ve středu 19. prosince od 19 hodin ve velkém sále…

  • Publikováno: 15. 12. 2007

) bude i Světový pohár ve vyjímání „ježka z klece“ – bleskový souboj všech dosavadních mistrů světa v této netradiční soutěžní disciplíně.

V průběhu večera bude rovněž pokřtěn rozsáhlý reprezentační sborník o autorově životě a díle – Fenomén Foglar. Dalšími originálními suvenýry, které bude možné získat jen na této akci, je výroční turistická známka Memoriál Jana Tleskače a limitovaná edice hudebního CD (maxi-singlu) PÍSEŇ ÚPLŇKU se čtyřmi – speciálně pro tuto akci natočenými – instrumentálkami ve stylu country & western (PÍSEŇ ÚPLŇKU, VÝPRAVA DO SLUNEČNÍ ZÁTOKY, NA BŘEHU BOBŘÍ ŘEKY a JESTŘÁB NAD PRÉRIÍ DIVOKÉHO ZÁPADU). Cédéčko je vydáváno v symbolickém limitovaném nákladu – pouhých 100 kusů!

Vstupné na vzpomínkový večer Století Jestřába je 100 Kč.

Podrobné informace o programu lze získat na internetu (www.bohousek.cz) nebo telefonicky (+420 602 686 725), popřípadě elektronickou poštou (jaroslav.foglar@email.cz).

Rezervace vstupenek v pokladně Městské knihovny Praha.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...