Přidat inzerci

Facebook

Navigace


PROROK 2007 skončil

V sobotu, 8. 12. v odpoledních hodinách proběhl osmý ročník finále hudební soutěže PROROCK v hudebním klubu EXIT Chmelnice na Praze 3. V široké škále mladých rockových a punkových kapel, ve dvou…

  • Publikováno: 11. 12. 2007

A., která zároveň vyhrála i soutěž v autorské tvorbě a juniorské kategorii (tedy do 20 let).
Na druhém místě skončila pražská punková skupina Deliwery a na třetím místě jazzrocková kapela Konec Chemického Posypu z Nového Boru.
Osobností celé soutěže se stala Bára Zábranská ze skupiny Deliwery a diváckou soutěž vyhrála metalová skupina Clay Feeders z Klecan.

V porotě soutěže mimo jiné zasedli Aleš Brichta, Petr Koral, Miroslav Fišar a Jaroslav Špulák. Soutěž byla zakončena afterparty kde vystoupily rockové kapely HeadDown, The Nighwish revival, ProRock a BlueMoon.

Soutěž svoji záštitou podpořili: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Magistrát hlavního města Prahy a Česká rada dětí a mládeže v rámci kampaně Každý jsme jiný, všichni rovnoprávní. Pořadatelem byla Pražská organizace Pionýra v rámci otevřené kulturní soutěže Pionýrský Sedmikvítek.

Pionýr v současnosti sdružuje na 18 000 dětí, mladých lidí a dospělých, v naprosté většině dobrovolníků a nabízí dětem a mládeži širokou škálu uplatnění jejich sportovních, turistických i kulturních zájmů ve volném čase. K nejznámějším patří kampaň Opravdu dobrý tábor nebo otevřená akce Ledová Praha.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...