Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nadace České spořitelny a Nadace Open Society Fund Praha proti drogám

Nadace České spořitelny a Nadace Open Society Fund Praha pořádají společné setkání se zástupci neziskových organizací, které v rámci otevřeného grantového programu „Nadace České spořitelny…

  • Publikováno: 28. 11. 2007

Setkání se koná dne 29. listopadu 2007 od 13:00 – 15:00 hodin v Café Therapy, Školská 30, Praha 1. Cílem semináře je zhodnotit přínos tohoto programu. Pozvání přijali i přední odborníci na drogovou problematiku.

Nadace České spořitelny je dárcem a generálním partnerem tohoto programu a Nadace Open Society Fund Praha jeho realizátorem.

„Nadace České spořitelny považuje oblast drogové problematiky za jednu z klíčových oblastí, kterým se dlouhodobě věnuje. Považujeme za povinnost jedné z nejsilnějších nadací na českém trhu, podporovat oblasti, které stojí většinou na okraji zájmu donátorů a firem. Drogy patří k závažným problémům naší společnosti a proto jsme se rozhodli ve spolupráci s Nadací Open Society Fund Praha vyhlásit daný grantový program proti drogám“, říká J. Plachá, předsedkyně Správní rady Nadace České spořitelny.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...