Přidat inzerci

Facebook

Navigace


5. mezinárodní konference mládeže - Zachraňme planetu

Mezinárodní unie mládeže Jógy v denním životě pořádá 5. MEZINÁRODNÍ KONFERENCI MLÁDEŽE - ZACHRAŇME NAŠÍ PLANETU! ve dnech 30. 11. – 1. 12. 2007 v Praze. Slavnostní zahájení…

  • Publikováno: 13. 11. 2007

v pražském kostele U Salvátora, kde mimo jiné vystoupí Amitava Chaterjee (sitár, kytara a zpěv), rodina Matouškova (renesanční a barokní nástroje), Oldřich, Sebastian a Háta Janotovi (kytara, klarinet, flétna a zpěv).
Vstupenky je možné zakoupit v Jógacentru Blanická 17, Praha 2. a v síti Ticketpro.

Konference je otevřena všem mladým, kterým záleží na tom, jaký svět převezmou od svých rodičů a jaký svět zanechají svým dětem, i všem ostatním, které zajímají názory mladých.
Tématy konference budou: Současná rodina, vzdělání a výchova, ochrana životního prostředí, ochrana života, podpora zdraví, prevence a řešení drogové závislosti, rasová a náboženská diskriminace, dopad válek na rodinu a mnohé jiné.

Iniciátorem konferencí dětí a mládeže i mnoha dalších mezinárodních konferencí a mezináboženských dialogů je Jeho svatost mahámandaléšvar paramhans svámí Mahéšvaránanda, autor systému Jóga v denním životě. Systém Jóga v denním životě je ucelený systém podporující fyzické, duševní, sociální a duchovní zdraví, který šíří myšlenky tolerance, nenásilí a vzájemného porozumění. Mezinárodní unie mládeže Jógy v denním životě sdružuje mladé lidi, kteří podporují tyto hodnoty.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...