Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Cestovatelský festival v Praze

Přichází podzim a s ním i divácky oblíbená prezentace českých cestovatelů. Kulturní dům Ládví Vás již tradičně zve do svých prostor, kde se během soboty a neděle 10.-11. listopadu 2007 odehraje…

  • Publikováno: 11. 11. 2007

Jedná se o rozmanitou sérii přednášek, cestopisných filmů a živě komentovaných projekcí téměř z celého světa. Všechny přítomné návštěvníky, přednášející i samotné organizátory festivalu spojuje nezkrotná touha cestovat a poznávat cizí kultury.

Během přednáškového maratónu, který probíhá paralelně ve třech sálech najednou, se Vám představí více než 40 aktivních cestovatelů se svými nejnovějšími diashow. Mnohé z přednášejících samozřejmě znáte z jejich publikační činnosti v cestopisných magazínech, nicméně festival jim umožňuje osobně se prezentovat nejširší cestovatelské veřejnosti formou živého vyprávění. Projekce diapozitivů či fotografií jsou doprovázeny zajímavými hudebními nahrávkami a na závěr každého pořadu probíhají diskuse s diváky.
Letos se s námi podíváte jak do Jižní Ameriky, tak i do Asie či Afriky. V malém sále pak na Vás čekají neobvyklé pohledy českých cestovatelů na evropské země.
Nedílnou součástí festivalu je miniveletrh s cestovatelskou tématikou a tradiční slosování anketních lístků s možností vyhrát hodnotné dárky pro cestovatele – knihy, outdoorové oblečení a vybavení, autobusové jízdenky po Evropě, letenky, předplatné cestovatelských časopisů a další.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...