Přidat inzerci

Facebook

Navigace


TAURIS - dobrodružná hra pro kluby

Všem klubům kluků a holek do 18 let je určena nová dlouhodobá hra Tauris se sci-fi námětem, která vás zavede na neznámou planetu plnou fantastických příhod a dobrodružství. Neformální kluby při…

  • Publikováno: 01. 11. 2007

Nebude nouze o nebezpečí ani zábavu. Celou hrou je bude opět provázet klub Zatopená jeskyně!

Tato hra je od vzniku Sdružení přátel Jaroslava Foglara již jedenáctou v pořadí, kterou se sdružení pokouší nabídnout od října do května zajímavé vyžití všem přihlášeným klubům.

Díky dotacím od Ministerstva školství lze realizovat projekt, v jehož rámci všechny přihlášené kluby dostávají každý měsíc zdarma časopis se zadáním úkolů, ukázkami nejlepších odpovědí a vyhodnocením předešlých etap. Hra přitom probíhá současně na internetu, kde kluby staví svoje virtuální město. Jedním z cílů projektu je však také podpora zdravého trávení volného času, proto je plnění úkolů obvykle vázáno na vnější prostředí a na přírodu, úkoly jsou laděné nejen na důvtip hráčů, ale posilují také jejich sportovní dovednosti a schopnost dosahovat cílů společně.

V průběhu roku se kluby setkávají na víkendových sjezdech, obvykle ve formě soutěží a her, v létě pak nejlepší kluby mohou vyrazit na tábor do přírody, absolutní vítězové dokonce zadarmo.

Přestože by se Jaroslav Foglar leckterým novotám nejspíše divil, myšlenka zůstává stejná, rozumné naplnění času mikrokolektivů a správná výchova samostatných kluků a holek.

Podrobnosti o hře, postup pro přihlášení a odpovědi na otázky lze najít na stránkách


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...